Mobbing, utestengning, gruppepress, rykter...

Hva blir det av oss? Se hvordan vi behandler menneskene rundt oss. Levende mennesker, som har ekte følelser!

Det er ungdommer i samfunnet som sliter ræva av seg for å prøve å passe inn og vere god nok, fin nok, få perfekt kropp, og ha fine nok klær. Men alikevell blir ett offer, som blir følelsesmessig ødelagt, og ender opp med null selvtilitt. Og mange må leve resten av livet sitt i skyggen av andre mennesker som er ''bedre'' enn dem. 
Dette gjelder selvfølgelig ikke bare barn og ungdom, dette er faktisk noe mange voksene også sliter med. Og jeg synes det er så utrolig trist og unødvendig, for alle er like! Greit nok at ikke alle har de samme interessene, ser like ut eller ikke er like gode i alt. Men alle er like verdifulle, og alle er spesielle på hver sin måte.

Bare hold ut, for uansett hva du går igjennom nå, er alt borte etter noen år. Det finnes en lykkelig slutt, for alle som ikke gir opp!Og når det gjelder rykter, så vet jeg alt som går ann å vite om det. 
Her jeg bor, er rykter en del av hverdagen min. Jeg hører bokstaveligtalt noe nytt hver eneste dag. Og jeg vet virkelig ikke hva jeg har gjort for å fortjene det. Selvom dette har gjort hverdagen min helt sinnsyk tung, så er alt dette en del av å vokse opp. Jeg har ikke gitt noen her grunn til å si sånne ting om meg, hvilken rett har de til det liksom? Tilogmed noen av mine nærmeste venner har dolket meg i ryggen, flere ganger. Og sagt ting du ikke kan forestille deg, helt syke ting. Men jeg er nok ikke alene, det er mange der ute som har det mye verre enn meg. Rykter kan selvfølgelig skade noen emonsjonelt, og det tærer veldig på selvtilitten, men det finnes mobbe offere som blir skadet fysisk hver dag. Hver  eneste  dag! 

Det eneste du kan gjøre er å bare la det gå inn det ene øret og komme ut det andre. Selvom det ikke er lett, så er det den mest edle tingen å gjøre. Og ryktespredere hater å se deg smile. Poenget med alle ryktene er jo at de skal såre deg og få deg til å føle deg så liten og ubetydelig som mulig. Så hva du enn gjør, og hva du enn hører.. ikke stopp å smil, aldri mist motet og hold hodet kaldt! For en dag så er det virkelig verdt det. Det kan jeg med hånda på hjertet garrantere deg!

Noe jeg også har tenkt å ta opp er drikkepress

Bare lov meg en ting!  IKKE drikk hvis du ikke er 100% sikker på at du kan leve med konsekvensene. For det kan faktisk lage masse problemer for deg i etterkant. Endten at du gjør noe helt sinnsykt dumt i fylla som du kan angre på i det uendelige, eller at foreldrene dine finner det ut og du pluttselig ikke har lov til å gå på noen fester helt til du er 18.Kanskje litt drøyt, men det er mange som har opplevd akuratt det. Og jeg kan love deg at det absolutt ikke er verdt det! Heldigvis har jeg aldri opplevd drikkepress selv, ikke det at noen kunne klart å presset meg til noe sånt. Hvis jeg skal drikke, så skal det vere av egen fri vilje! Håper dette innlegge endten hjalp deg, eller fikk deg til å innse noe. 


  7 kommentarer på "Mobbing, utestengning, gruppepress, rykter..."

Postet av: bettibb
Hei! Fin blogg!

Ta en tur innom min blogg!

Kommenter må gjøre videoen min, si hva du liker!

klem <3
05.feb.2012, 12:39
URL: http://www.bettibb.blogg.no
Postet av: Simmeblogg.com - Kommenterer alltid tilbake ♥
Bra skrevet
05.feb.2012, 12:41
URL: http://simmeblogg.com/
Postet av: Christina
Så sant, så sant! Bra skrevet :)
05.feb.2012, 13:00
URL: http://sunshineinmyeyes.blogg.no
Postet av: justu
bra skrevet ! :-)
05.feb.2012, 13:16
URL: http://www.justu.blogg.no
Postet av: Benedicte Skahjem
Bra skrevet! Mye sant i det du sier!
Hadde forresten blitt utrolig glad om du ville sende inn spørsmål til spørsmålsrunden min! :-)
05.feb.2012, 13:27
URL: http://benedicteskahjems.blogg.no
Postet av: minsvarteboble
Bra skrevet!:)
05.feb.2012, 13:46
URL: http://minsvarteboble.blogg.no
Postet av: Annelin
Hedda, seriøst. Det e noe av det besta eg har lest
05.feb.2012, 15:14
URL: http://Aeni.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin bloglovin
Designet er laget av CAROLINE MARIA


Hei, kjempe koselig at du tok turen innom min blogg! Her kan du lese litt om hvordan jeg takler tenårings-perioden min. Jeg kommer ikke til å blogge hver dag, ikke med det første hvertfall.

arkiv


Februar 2012
Januar 2012

kategorier


Blogg
Tankespinn

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


caroline maria bloglovin

hits